Alstom forbedrer sin score i Dow Jones' bæredygtighedsindekser for verden og Europa

11-09-2017

I september blev Alstom for syvende år i træk udvalgt i Dow Jones' bæredygtighedsindekser (DJSI) for verden og Europa, hvilket er en anerkendelse af virksomhedens førende position inden for bæredygtighed. 

Med en samlet score på 80 ud af 100 i DJSI-rankingen, hvilket er en forbedring på to point i forhold til forrige år, har Alstom forbedret sin placering blandt de 3.400 selskaber, som er inviteret til at deltage i vurderingen, og er nu blandt de bedste 5 %. I år har Alstom vist særligt gode fremskridt inden for god forretningsskik, klimastrategi, produktansvarlighed samt sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. 

Cécile Texier, som er direktør for bæredygtighed og CSR udtaler: "Hos Alstom er vi utroligt glade for, at vi for syvende år i træk er blevet valgt til DJSI World og DJSI Europe, hvilket er endnu et bevis på, at vi gør en indsats for at skabe innovative og bæredygtige mobilitetsløsninger og anvende en ansvarlig forretningspraksis. Vi er især stolte over vores vedvarende forbedringer i løbet af de sidste 2 år". 

DJSI World, som blev lanceret i 1999, er det første globale indeks, som bruges til at følge de førende bæredygtighedsdrevne virksomheder baseret på RobecoSAMs analyse af finansielt vigtige kriterier inden for miljø, sociale forhold og god selskabsledelse samt S&P DJI's robuste indeksmetode. Hvert år laver RobecoSAM en vurdering af verdens største virksomheders bæredygtighed via sin såkaldte Corporate Sustainability Assessment (CSA), som benytter en konsekvent, regelbaseret metode til at omregne gennemsnitligt 600 datapunkter pr. virksomhed til en samlet score. Denne score afgør, om en virksomhed medtages i Dow Jones' bæredygtighedsindeks.

 

Presskontakt

Justine Rohée
Tel.: + 33 1 57 06 18 81
justine.rohee@alstomgroup.com

Maria Parent 
(Nordic countries)
Tel.: + 46 76 807 6550
maria.parent@alstom.com