Markus Alholmille sotilasansiomitali

4.6.2013


Suomen Alstomin maajohtajalle Markus Alholmille on Puolustusvoimain komentaja myöntänyt tänään Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä sotilasansiomitalin.

Puolustusvoimiin kuulumattomalle henkilölle mitali voidaan myöntää puolustusvoimien hyväksi tehdystä erityisen ansiokkaasta työstä. Sotilasarvoltaan Markus Alholm on majuri (evp). Sotilasuransa jälkeen hän on toiminut puolustusvoimissa eri luottamustehtävissä.

Markus Alholmilla on myös kauppatieteen maisterin tutkinto Svenska Handelshögskolanista Helsingistä ja yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista, johdon konsultoinnista sekä yritysjohdosta eri teollisuuden aloilta. Suomen Alstomin maajohtajana, ALSTOM Finland Oy:n toimitusjohtajana sekä Alstom Powerin Suomen myynnistä vastaavana johtajana hän aloitti marraskuussa 2012.