Alstom’s trikker er idriftsatt på verdens første 100 % kjøreledningsfrie trikkenettverk


11. november ble Dubai’s trikkesystem innviet, et turn-key prosjekt levert av Alstom som Dubai Roads & Transport Authority (RTA) har lansert for å fremme multimodal transport, redusere kø og forurensning. Det er det første trikkesystem i hele Gulf-regionen og er ventet å transportere ca 27.000 passasjerer hver dag.

"Vi er stolte over å ha levert Dubais trikkesystem tidligere enn planlagt, og det demonstrerer Alstoms strategi for å betjene alle markeder med et bredt spekter av løsninger, samt viser vår ledende posisjon som totalleverandør av trikkesystemer. Takket være Alstom og RTAs nære samarbeid om prosjektet, kan nå Dubais innbyggere reise ombord i en av de mest sofistikerte og komfortable trikkesystemer i verden ", sier Henri Poupart-Lafarge, President i Alstom Transport.

Les pressemeldingen på engelsk her

Pressekontakte

Ulrika Andersson
Kommunikationsdirektör
Alstom Skandinavien
08-723 32 84
ulrika.andersson@alstom.com