Oppstart av metrolinje i Hong Kong utstyrt med Alstoms signalsystem


Alstom har levert signalsystem til Hong Kong West Island metrolinje som ble satt i ordinær drift den 28. desember 2014. Alstoms banebrytende signalløsninger fremmer utviklingen av Western District of Hong Kong og gir jernbanepassasjerer en trygg og pålitelig reise.

Hong Kongs West Island linje er en forlengelse av Island linje med tre nye stasjoner og er forventet å betjene ca 230 000 mennesker som bor og arbeider i Western District. Alstom har i denne kontrakten signert i 2010 vært ansvarlig for design, konstruksjon, testing og idriftsetting av signalering, samt opplæring og verifisering. 

Alstom har vært tilstede i Hong Kong i nærmere 40 år og vært en langsiktig partner for utviklingens av byens banegående transportløsninger. Den første t-banekontrakten ble vunnet av Alstom i 1975, Alstom har videre levert mer enn 1100 metrovogner, levert infrastruktur til 2 t-banelinjer og signalsystem til 7 t-banelinjer.

Les mer her.

Pressekontakt

Ulrika Andersson
Kommunikationsdirektör 
Alstom Skandinavien
+46 (0)8-723 32 84 
ulrika.andersson@alstom.com