UITP 2015: Alstom lanserer Attractis, et integrert bybanesystem for voksende byer


På UITP 2015 i Milano lanserer Alstom Attractis - et nyskapende integrert bybanesystem for voksende byer som er kostnadseffektivt og enklere å bruke. Takket være til optimalisert prosjektledelse og utvikling er Attractis nå tilgjengelig på rekordtiden 30 måneder fra designfasen. Attractis kan tilby opptil 20% besparelse i investeringer i forhold til en tradisjonell bybane siden den er designet for å optimalisere anskaffelseskostnader og totale eierkostnader.

Attractis er basert på Alstoms dokumenterte  know-how og kompetanse utviklet for voksende byer med høy befolkningstetthet og som ennå ikke er utstyrt med et bybanesystem. Det inkluderer Alstom Citadis trikk og alt tilhørende infrastruktur: Spor, strømforsyning, passasjerstasjoner, kommunikasjon og informasjonssystemer, driftsovervåkning av nettverket og kontrollsystem, billettering og vedlikehold. I samarbeid med et ingeniørselskap bygger Alstom nødvendig infrastruktur og sikrer testing og igangkjøring sammen med operatøren.

– Attractis tillater byer, spesielt de som er i sterk vekst, å anskaffe et bybanesystem, som igjen reduserer trafikkproblemer og forurensning, samtidig som den gir byboerne en ren, trygg og komfortabel transport, forklarte Eric Marie, Vice President of Systems på Alstom Transport.

Les hele pressemeldingen på engelsk her.

Presskontakt

Ulrika Andersson
Kommunikationsdirektör 
Alstom Skandinavia
+46 (0)8-723 32 84 
ulrika.andersson@alstom.com