Alstom får innovasjonspris på European Mobility Exhibition i Paris


Alstom har blitt tildelt prisen for innovasjon for offentlig transport i energi- og miljø kategorien for sin nyeste kontaktledningsfrie energiforsyningsteknologi, SRS, på European Mobility Exhibition, som blir avholdt i Paris 14 til 16 juni 2016.

SRS, utviklet av Alstoms eksperter basert i Vitrolles (Provence-Alpes-Côte d'Azur) og Saint-Ouen (Ile-de-France), vil bli satt inn i tjeneste på de fremtidige trikkelinjene 2 og 3 i Nice innen 2018. løsningen leverer strøm til trikkens ombord energilagringssystem (superkapasitatorer) under stopp på holdeplassene, på under 20 sekunder, automatisk og i fullstendig sikkerhet. Lading foregår via kontaktblokker montert under trikken, som er i kontakt med et bakkebaserte ledende skinner.

For komplett pressemelding, se link.

For mer informasjon, vennligst kontakt: 
Maria Parent
Kommunikationschef, Alstom Norden 
maria.parent@alstom.com
+46 (0)76 807 6550