Alstom ska leverera 29 Coradia Continental regionaltåg till VMS i Tyskland

2014-04-11

Alstom har tecknat ett avtal värt 150 miljoner euro  och ska leverera 29 Coradia Continental-tåg till Verkehrsverbund Mittelsachsen GmbH (VMS) i centrala Sachsen, Tyskland samt ett serviceavtal under en period på 16 år. Det första kontraktet omfattar köpoptioner för upp till ytterligare 23 tåg. Tågen planeras att träda i kommersiell drift i juni 2016.

- Vi är glada över att VMS har valt våra moderna lösningar som omfattar fordon och underhåll. Dessa avtal utgör en ny ekonomisk modell för kunden eftersom det garanterar kvalitets- och driftsäkerhet, säger Andreas Knitter, Senior Vice President Europe på Alstom Transport.

Läs hela pressmeddelandet på engelska här.


http://www.alstom.com/press-centre/2014/4/alstom-to-supply-29-coradia-continental-regional-trains-to-vms-in-germany/