Alstom på UITP 2015 - två viktiga lanseringar inom stadstrafik


På UITP, den internationella kollektivtrafikmässan  i Milano, kommer Alstom göra två viktiga lanseringar inom stadstrafik: en integrerad spårvägslösning och utvidgning av strömförsörjningen för spårvagnar samt för andra transportsätt.

När du besöker Alstoms monter kommer du att få veta mer om Alstoms kompletta urbana transportlösningar som bättre bemöter miljömässiga och sociala frågor i samband med rörlighet i städerna. Alstoms experter kommer att ge interaktiva presentationer av Citadis och Metropolis och besökare kommer att kunna göra simuleringar av sina egna tåg. Alstom kommer också visa upp en körsimulator för spårvagnar.

För att få veta mer om alla dessa innovationer och lösningar,besök Alstom i monter 4G160, Hall 4, den 8-10 juni 2015 samt från och med nu på http://www.alstom.com/uitp2015/ 

Presskontakt

Ulrika Andersson
Kommunikationsdirektör 
Alstom Skandinavien
08-723 32 84 
ulrika.andersson@alstom.com