Hyppää pääsisältöön

Jyrki Tiira nimitetty ALSTOM Grid Oy:n Kompensointilaitteet -yksikön tuotantojohtajaksi

Press Contacts

Visit our media section and follow the link "Press contacts"

Jyrki Tiira on nimitetty 31.8.2015 alkaen ALSTOM Grid Oy:n Kompensointilaitteet-liiketoimintayksikön Operations Managerin tehtävään ja yksikön johtoryhmän jäseneksi. Jyrki vastaa tehtävässään liiketoimintayksikön tuotanto-, logistiikka-, kunnossapito-, suunnittelu- ja projektitoiminnoista ja raportoi yksikön johtajalle Timo Ala-Heikkilälle.

Kompensointilaitteet -yksikkö suunnittelee ja valmistaa laitteita loistehon kompensointiin sekä harmonisten yliaaltojen suodatukseen Alstom Gridin Tampereen tehtaalla.

Jyrkillä on koneinsinöörin koulutus Satakunnan ammattikorkeakoulusta sekä MBA-tutkinto Swansea Business Schoolista. Hän on työskennellyt viimeksi Ata Gears Oy:ssä tuotantojohtajana sekä lisäksi aikaisemmin vastuullisissa tuotannon, oston ja teollisuuden esimiestehtävissä muun muassa TTT Technology Oy:n ja Siegwerk Finland Oy:n palveluksessa.

Lehdistön yhteydenotot:
Sari Luhanka
Viestintäjohtaja, Suomen ja Baltian Alstom
sari.luhanka@alstom.com