Press Centre

Language
Date

Type

Press Centre

Az Alstom bemutatta a Coradia Streamet, két fő partnere Európában– az NS és a Trenitalia előtt

03/10/2017

Az Alstom bemutatta ma a Coradia Streamet – a Coradia vonatok legújabb generációját, azok első átvevőinek: az NS holland nemzeti vasúttársaságnak és a Trenitalia olasz vasúti szolgáltatónak.

Az Alstom sikeresen tanúsíttatta az ISO 37001 szerinti megvesztegetés elleni irányítási rendszerét

27/06/2017

Az Alstom megszerezte az első AFAQ ISO 37001 tanúsítványát. A megvesztegetés- és korrupcióellenes programok hatékonyságát vizsgáló AFNAR Certification tanúsító szervezet 2017 márciusa és májusa között auditot tartott az Alstom hét franciaországi és európai egységénél. 

Megduplázta új megrendeléseit az Alstom Csoport, Mérföldkövek a General Electric és az Alstom Csoport integrációjában

07/11/2014

2014. április 1. és szeptember 30. között, az előző pénzügyi év első félévéhez képest kétszer annyi, vagyis összesen 6,4 milliárd euró értékben szerzett új megrendeléseket az Alstom Csoport. A Dél-Afrikában elnyert 4 milliárd eurós megbízásnak köszönhetően a kapott megrendelések aránya a számlázott projektekéhez képest 2,1 (book-to-bill) szintre emelkedett. Ugyanezen időszak alatt, az értékesítés volumene 13%-kal nőtt organikusan és 3,1 milliárd eurót ért el. A működési eredményhányad, a vállalati költségek levonása után 30 bázisponttal nőtt a bővülő értékesítésnek és a bevezetésre került un. d2e (Dedicated  to Excellence) teljesítményt javító folyamatnak köszönhetően annak ellenére, hogy az új gyártóplatformok üzembe helyezésének kezdeti költségei magasak voltak.