Hopp til hovedinnhold

UITP 2015: Alstom lanserer Attractis og SRS, to store innovative urbane løsninger

Press Contacts

Visit our media section and follow the link "Press contacts"

SRS.jpg

Alstom lanserer to store innovative urbane løsninger på UITP World Congress 2015 i Milano: Attractis, et integrert bybanesystem og SRS (Stationary Recharge Solution), en bakkebasert ladeløsning for både trikk og elektriske busser. Under utstillingen, kunngjorde Alstom utvidelse av APS-programmet (landbasert elektrisitet) til hybridlastbiler.

– Alstom strategi er drevet av konstant innovasjon for å utvikle og levere bærekraftige løsninger, til en rimelig pris, for å svare på behovene til mobilitet i byer. Dette er demonstrert av innovasjoner lansert på UITP. Med disse nye løsningene, styrker Alstom sitt samarbeid med byer for å hjelpe dem å løse de økonomiske og miljømessige utfordringene de står overfor, sa Henri Poupart-Lafarge, President i Alstom Transport.

Les hele pressemeldingen på engelsk her

***

På UITP messen viser Alstom sine komplette løsninger for urban transport. Løsninger blir utviklet for å bedre håndtere miljømessige og sosiale utfordringer knyttet til økt mobilitet i byer, alt fra tog til tjenester og fra signalesystem til infrastruktur. Interaktive presentasjoner av Citadis og Metropolis er laget av Alstoms eksperter og besøkende har mulighet til å simulere byggingen av sitt eget tog eller kjøre en trikk i en kjøresimulator. 

For å få mer informasjon, besøk Alstom på UITP, messe 4G160, Hall 4, og på http://www.alstom.com/uitp2015/