Jörg Nikutta ny administrerende direktør for Alstom i Danmark

Download as PDF
Press Contact Nordics

Johanna Svedin

Send an email

10 October 2023 –  1. juli 2023 tiltrådte Jörg Nikutta rollen som ny administrerende direktør for Alstom Danmark. Jörg Nikutta overtog rollen fra Emmanuel Henry, som pr. 1. august blev udnævnt global CEO for Alstom-ejede Nomad Digital. Som ny direktør for Alstoms aktiviteter i Danmark, har Jörg Nikutta blandt andet fået det overordnede ansvar for leveringen af signalprogrammet og DSB’s nyindkøbte IC5-flåde, hvis design blev afsløret i maj måned.

Jörg Nikutta har været en del af Alstom siden 2017 og kommer senest fra en stilling som administrerende direktør for Alstom i Østrig. Med sin omfattende erfaring og kendskab til Alstom er den nye direktør godt rustet til at føre Alstoms aktiviteter i Danmark sikkert videre.

"Danmark er et land, som er kendt for sit engagement i bæredygtige transportløsninger. Og jeg glæder mig til at bidrage til omstillingen sammen med resten af Alstom Danmark i alt fra signalprogrammet til IC5 og de forhåbentlig mange nye projekter, som vil forme og fremme bæredygtig mobilitet i Danmark,” siger Jörg Nikutta.