Hoppa till huvudinnehåll

Follow us on

Follow us on

Alstom certifierad som “Top Employer Europe 2020” av Top Employer Institute

Download as PDF
Press contacts - Corporate

Samuel Miller

Send an email

Tel: + 33 1 57 06 67 74

Coralie Collet

Send an email

Tel: +33 (1) 57 06 18 81

Som “Top Employer Europe” (Bästa arbetsgivare i Europa) har Alstom blivit en del av en prestigefylld grupp av företag som håller högsta europeiska standard för arbetsmiljö och där stort värde läggs vid HR-kompetens

30januari 2020 – Alstom har certifierats som ”Top Employer Europe” för 2020 av Top Employers Institute i sex länder: Frankrike, Spanien, Italien, Polen, Belgien och Storbritannien.

Certifierade organisationer anstränger sig lite extra för att ha den bästa arbetsmiljön för sina anställda samt en stark personalavdelning (HR).

Mer specifikt mäts nära 600 kriterier för att utvärdera villkoren för företagets anställda. Den internationella oberoende revisionen, Top Employer Institute, täcker tio olika ämnen: talangstrategi, planering av arbetsresurser, rutiner för nyanställda, lärande och utveckling, resultatledning, kompensation och förmåner, karriärplanering, ledarutveckling och kultur.

Vi är oerhört stolta över att ha certifierats som Top Employer Europe eftersom det bekräftar en hög kvalitet på vår personalavdelning och deras ansvarsområden. Vårt beslut att bedriva Top Employers-certifiering drevs av vilja att utmana oss själva när det gäller vår HR-praxis och att få en extern syn på våra interna processer för att kontinuerligt förbättra för de anställda. Jag är nöjd med att säga att Alstom lockar, anställer och behåller några av de bästa talangerna i världen och vi är inriktade på att få den globala versionen av Top Employer-certifieringen under de kommande åren.” säger Anne-Sophie Chauveau-Galas, SVP – Human Resources and Sustainable Development at Alstom.

Att utnämna våra regionalt certifierade Top Employers 2020 är ett extremt stolt ögonblick för oss alla. Denna certifieringsnivå visar ett stort engagemang och en konsekvent tillämpning av HR-kompetens på regional nivå - ett imponerande åtagande att berika arbetslivet. Grattis!, säger Top Employers Institute VD David Plink.