Nimityksiä Suomen Alstomilla

Press Contacts

Visit our media section and follow the link "Press contacts"

ALSTOM Finland Oy:ssä on tehty seuraavat nimitykset:

DI Harri Muurimäki, 46, on nimitetty Suomen Alstom Transport –liiketoimintayksikön vetäjäksi ja Alstom Transportin suomalaisasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi (Customer Director, Finland). Harrin toimipiste on Vantaalla.

Harri on valmistunut diplomi-insinööriksi ja eMBA:ksi Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta. Harrilla on 20 vuoden työkokemus mm. ABB:ltä. Edellisessä tehtävässään Harri vastasi kansainvälisestä prosessiteollisuuden asiakkuudesta ABB-yhtymän Group Accounts -toiminnossa.

DI Martin Zingg, 38, on nimitetty Thermal Services –liiketoimintayksikköön kunnossapitopalvelujen myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi (Director, Sales and Business Development). Martinin toimipiste on Vantaalla.

Sveitsiläinen Martin on valmistunut diplomi-insinööriksi Swiss Federal Institute of Technologystä. Hän on työskennellyt Alstomilla vuodesta 2000 lähtien kaasuturbiinien kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Aiemmin Martin oli kehittämässä kaasuturbiinihuoltoa Floridassa Alstomin Power Systems Mfg (PSM) -yhtiössä.