Hyppää pääsisältöön

Alstomin puolivuotistulos 2012/13

Main Press Contacts (Alstom Headquarters)

Christopher English

Send an email

Tel: + 33 1 57 06 36 90

Samuel Miller

Send an email

Tel: + 33 1 57 06 67 74

Visit our media section and follow the "Press contacts" link to find local press contacts at country level

Alstomin puolivuotistulos julkaistu – tulos suunnitelmien mukainen

Tilivuoden ensimmäisellä puoliskolla, huhtikuun ensimmäisen ja syyskuun viimeisen päivän välisenä aikana, Alstom kirjasi uusia tilauksia 12,1 miljardilla eurolla, luku on 19% enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana, erityisesti Transport-sektorin ansiosta. Samaan aikaan liikevaihto kasvoi 4% ollen yhteensä 9,7 miljardia euroa. Operatiivinen tulos kasvoi 703 miljoonaan euroon, operatiivisen katteen ollessa 7,2%. Nettotulos oli 403 miljoonaa euroa, vapaa kassavirta muuttui positiiviseksi ollen 101 miljoonaa euroa.

Lue lisää englanninkielisiltä sivuilta