Hyppää pääsisältöön

Ennätyspaljon tilauksia ja kannattavuuden kasvua Alstomin 2014/15 puolivuotistuloksessa - tärkeät virstanpylväät saavutettu projektissa General Electricin kanssa

Press Contacts

Visit our media section and follow the link "Press contacts"

Alstomin ja General Electricin välisessä projektissa ja IFRS 5 –sääntöjen mukaisesti, Thermal Powerin, Renewable Powerin ja Gridin toiminnot, kuin myös tietyt konsernikulut, luokitellaan ei-jatkuviksi toiminnoiksi (Discontinued Operations) - niitä ei sen tähden lasketa mukaan tilauksiin, liikevaihtoon eikä operatiiviseen tulokseen ja ne raportoidaan erikseen ”nettotulos - Discontinued Operations” rivillä. 

Huhtikuun alun ja syyskuun lopun (1.4-30.9.2014) välisenä aikana Alstom kirjasi tilauksia ennätykselliset 6,4 miljardia euroa, mikä on kaksi kertaa enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana. Samaan aikaan liikevaihto kasvoi 13 %, ollen 3,1 miljardia euroa. 

Projekti Alstomin ja General Electricin välillä etenee, henkilöstöneuvostojen konsultointi on valmis, myyntisopimus ja muut sopimukset on allekirjoitettu ja Ranskan valtiolta on saatu lupa ulkomaisiin investointeihin (French Foreign Investment authorization). Alstomin yleiskokous, jossa yrityskauppa esitetään osakkeenomistajien äänestykseen, pidetään 19.12.2014. 

Lue koko englanninkielinen pörssitiedote tämän linkin kautta